Monday, December 31, 2012

Ευτυχισμένο το 2013!

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά από Ουέλλιγκτον! Δυστυχώς πυροτεχνήματα και βίντεο δεν θα έχω να ποστάρω, καθώς η ρίψη βεγγαλικών ματαιώθηκε φέτος μιας και δεν το επέτρεψε ο καιρός (η φωτό των βεγγαλικών είναι "δανεική" από το νετ), αλλά ακόμα κι έτσι, στο σπίτι, με Ελληνικό ραδιόφωνο, το γιορτάσαμε και φέτος! Του χρόνου με το καλό, στο σπίτι μας!
Φιλιά πολλά, καλά να περνάτε!


Και η φετινή βασιλόπιτα- οι κόρες μου είναι φανατικές οπαδοί του Ολυμπιακού Πειραιώς, οπότε και αποφάσισαν οτι η βασιλόπιτα έπρεπε να αφιερωθεί στην ομάδα τους...Ετοιμάσαμε λοιπόν 2 παντεσπάνια, τα περάσαμε σιρόπι, τα ενώσαμε με κρέμα βανίλια, τη στρώσαμε με το γλάσο και τη "ζωγραφίσαμε", και γράψαμε το 2013, μπροστά... Και ήταν πεντανόστιμη! Χαλάλι ο κόπος!

Και του χρόνου, χρόνια πολλά!

12 comments:

mahler76 said...

Kaλή χρονιά να έχουμε. Με υγεία πάνω από όλα. και αν η επιθυμία είναι για του χρόνου στα πάτρια εδάφη, τότε εύχομαι να γίνει πραγματικότητα.

VAD said...

Χρόνια Πολλά,Καλή Χρονιά,
με Υγεία,με Αγάπη...

Aθηνά Π.Κ. said...

Στέλνω στα μακρινά μέρη σας τις ευχές μου για Yγεία και Αγάπη,
Πρόοδο και Δημιουργικότητα ,
Χαρά κι Αισιοδοξία
και μέρες γεμάτες ευτυχισμένες στιγμές και ελπιδοφόρα όνειρα!!!!!
Και επιτυχίες στην ομάδα σας !!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά !!!!

Thalassenia said...

Χρόνια Πολλά.
Καλή Χρονιά με υγεία και ό,τι επιθυμείτε για εσάς και τα κορίτσια.

Φιλιά θαλασσένια.

Artanis said...

Χρόνια πολλά @Μahler μου, καλή χρονιά να έχουμε!
(Γυρίζουμε μόνιμα στο τέλος της χρονιάς, οπότε του χρόνου τέτοιο καιρό θα τα λέμε από Ελλάδα!)
Φιλιά πολλά από το βροχερό, ανεμοδαρμένο Ουελλιγκτον :)

Artanis said...

@VAD μου ευχαριστούμε, χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σας!

Artanis said...

Ευχαριστούμε πολύ @Aθηνά μου, καλημέρα/καλησπέρα από ΝΖ, καλή χρονιά να έχουμε!

Artanis said...

Ευχαριστούμε πολύ, @Thalassenia μου, χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε όλοι...

Τρελός του Χωριού said...

Ευτυχισμένο το ... 1925 λοιπόν. :P
Καλη χρονια σε όλη την οικογένεια ευχομαι απο καρδιας Αγαπημενη Αρτάνης

Anonymous said...

Χρονια πολλα σε σας και χρονια πολλα στο μπλοκ σου φυσικα!

Να ειστε παντα καλα, φιλια σε ολους σας απο ολους μας.

Ελενα, Δωροθεα, Ιασονας, Αλεξανδρα και Γρηγορης.

Christos said...

Καλή επιστροφή και από εμένα. Δεν θα αντιδικήσω με τις απόψεις σου για την Νέα Ζηλανδία, άν και δεν συμφωνώ. Πιστεύω όμως ότι το blog είναι ο προσωπικός σου τόπος έκφρασης και έχεις κάθε δικαίωμα να λές την άποψή σου και όσο για τον συγκεκριμένο γιατρό, θα σου δώσω απόλυτο δίκιο μια και ακόμη και στο δικό μου blog που έχει περιεχόμενο φιλικό προς τη NZ κατάφερε να είναι επιθετικός και εριστικός.
Σαν τελευταίο σχόλιο και άν μου επιτρέπεις σε σχέση με την επιστροφή στην Ελλάδα, για το μοναδικό πράγμα που πιστεύω ότι μελλοντικά θα μετανιώσετε, είναι οι πολύ περιορισμένες ευκαιρίες που έχει η νεολαία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ενώ στην Νέα Ζηλανδία (με οικονομία που αναπτύσσεται σταθερα) οι ευκαιρίες είναι πολύ περισσότερες. Μακάρι να βγώ ψεύτης...

Φιλικά
Χρήστος

Artanis said...

Αγαπητέ Χρήστο, εσύ γεννήθηκες στη ΝΖ και είχες την ΝΖηλανδική υπηκοότητα, όταν αποφάσισες να επιστρέψεις πριν από ένα χρόνο. Ως ΝΖηλανδός πολίτης βρήκες την δουλειά που έχεις τώρα, και με την υποστήριξη των συγγενών σου, επανεγκαταστάθηκες στη χώρα, και έφερες και την οικογένειά σου. Οπότε, εσύ ήσουν σε σαφώς καλύτερη μοίρα, και οπωσδήποτε βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση από πολλούς που ξεκινάνε τώρα για να έρθουν στη ΝΖ, συμπεριλαμβανομένων και ημών. Αυτό σημαίνει, σε απλά Ελληνικά, οτι αν στο μέλλον μείνεις άνεργος για κάποιο λόγο, ή αν πάθεις κάτι, θα είσαι καλυμμένος από το κράτος, και θα έχεις όλον τον χρόνο να επανέλθεις, στην εργασία σου ή την υγεία σου, μιας και σου συμπεριφέρονται ως όμοιο, ενώ και τα παιδιά σου, συγκριτικά με τα ξένα παιδιά, θα έχουν παροχές που τα δικά μου δεν είχαν, εκτός του οτι τα δικά σου είναι μικρά, και θα συνηθίσουν στον ΝΖηλανδικό τρόπο ζωής. Τώρα όσον αφορά την ποιότητα της ζωής και τα λοιπά της ΝΖ, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω, τουλάχιστον όχι από το μπλογκ. Η ΝΖ δεν είναι η χώρα μου, και δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να την μειώσω ή να την υπερασπιστώ, και οι αναρτήσεις στο μπλογκ γίνονταν με μόνο σκοπό την ενημέρωση πάνω στην ΝΖηλανδική πραγματικότητα. Αυτό κάποιοι το ανέχονταν, άλλοι πάλι αντιδρούσαν υστερικά, όπως πχ. ο δρ τάδε, ενώ ορισμένοι άλλοι που ΤΟΥΣ ξέρεις, χωρίς καν να μπορούν να διαβάσουν το Ελληνικό κείμενο, απόκτησαν και άποψη επί των αναρτήσεων και τα έβαλαν ακόμα και με τον Ίωνα, που "μου επέτρεψε" να διατηρώ το μπλογκ ΜΟΥ! Δεν μπορείς να φανταστείς τί κατινιές ζήσαμε!
Αλλά δεν πειράζει, τώρα κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του, και η ΝΖ στη γωνιά της.
Καλή τύχη σε όλους μας.