Tuesday, April 16, 2013

Η γιαγιά Αντιγόνη, στο Βόλο!

Την περασμένη Κυριακή με κάλεσαν από την ομάδα Bookcrossing του Βόλου, στην παρουσίαση του βιβλίου "Οι Αύγουστοι"(λινκ) της φίλης και γνωστής συνμπλόγκερ "Γιαγιάς Αντιγόνης", που θα γινόταν στην Αριάδνη, στην αυλή του Μεταξουργείου, στο Βόλο...
Καθώς λοιπόν την πρόσκληση μου την απηύθυνε ο καλός φίλος και συνμπλόγκερ Drmakspy, θεώρησα καλό να πάω, και με την ευκαιρία να τη γνωρίσω  κιόλας!
Το βιβλίο της Γιαγιάς Αντιγόνης (aka Αντιγόνη Καρμέλα Σώρρου), με το όμορφο ταξιδιωτικό εξώφυλλο, από τις εκδόσεις Οστρια... Όσοι παρακολουθείτε τις αναρτήσεις της συγγραφέως στο προσωπικό της μπλογκ, θα ξέρετε οτι το βιβλίο της βγήκε με την προτροπή όλων ημών των αναγνωστών της, που καταφέραμε και την πείσαμε οτι έπρεπε να το εκδόσει οπωσδήποτε!
Η όλη εκδήλωση έγινε στην Αριάδνη, στο κήπο του Μεταξουργείου στο Βόλο, έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο, παρουσία της συγγραφέως, των φίλων της και της πολύ ενεργής και άκρως ενημερωμένης τοπικής ομάδας bookcrossing, με την συμμετοχή λίγων μελών της ομάδας bookcrossing της Λάρισας, και με σύνδεση μέσω Skype, με Κύπρο και την φανατική αναγνώστρια της Γιαγιάς Αντιγόνης, Elena G, που έστειλε και μία πανέμορφη τούρτα!
Ευτυχώς εγώ καθόμουν πίσω, και αργότερα κάθησα ακόμα πιο πίσω, οπότε περιορίστηκα στην λήψη φωτό, για αυτήν την ανάρτηση στο μπλογκ, που κανονικά θα ερχόταν νωρίτερα, αλλά λόγω διαφόρων ζητημάτων, μόλις κατάφερα να αναρτήσω :), όμως κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Ακολουθούν μερικές ακόμα φωτό από την παρουσίαση του βιβλίου, χωρίς λόγια.
Για περισσότερα λινκ με φωτό αλλά και για να δείτε το μπλογκ της Γιαγιάς Αντιγόνης και την σχετική ανάρτηση της εκδήλωσης του Βόλου, πηγαίνετε στο τέλος της ανάρτησης αυτής.
Το μπλογκ της γιαγιάς Αντιγόνης http://giagia-antigonh.blogspot.gr/
Η ανάρτηση της γιαγιάς για την εκδήλωση του Βόλου
Φωτό από την εκδήλωση: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200465999966722.1073741826.1658642550&type=1

15 comments:

Drmakspy said...

Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί, σε ευχαριστώ για την δική σου συμβολή, σε ευχαριστώ για την δική σου μαρτυρία- κατάθεση ψυχής που συμπληρώνει με τις δικές σου φωτογραφίες κομμάτια στο puzzle της βραδιάς εκείνης!

Κατια Μαρκουϊζου said...

αχ αυτη η Καρμελα είναι του ονειρου σε ευχαριστουμε για τις φωτο

athina μπασιούκα said...

Και για εμένα ήταν πολύ καλή εμπειρία αυτή η παρουσίαση!
Ζήτω η γιαγιά Αντιγόνη!

Hfaistiwnas said...

Καλοδιάβαστο λοιπόν! :)

ElenaG said...

πιστεύω πως καμια φωτογραφία καμια περιγραφή δε θα μπορούσε να μεταφέρει το κλίμα αυτής της παρουσίασης...ευχαριστώ άλλη μια φορα από καρδιας τον Σπύρο που με "κουβάλησε" μαζί του...

Γιαγιά Αντιγόνη said...

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που είχα να σε γνωρίσω από κοντά.
Από τις πρώτες αγάπες εδώ μέσα!
Ολους σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αστοριανή said...

Είχα
κι εγώ
ευθύς εξ αρχής,
την τιμή και την ευχαρίστηση
να παρουσιάσω το βιβλίο
της Αντιγόνης μας,
στην ιστοσελίδα μου!

Θα την δείτε σε προηγούμενες
αναρτήσεις μου!

Να δείτε, απλώς, πόσο μικραίνει ο κόσμος...
και πόσο μεγαλώνει η Αγάπη...

Εύγε σε όλους σας,
Υιώτα
Αστοριανή, ΝΥ

Artanis said...

KI εγώ ευχαριστώ εσένα, Σπύρο μου, που με κάλεσες! Καλή Κυριακή να έχεις, σε φιλώ!

Artanis said...

@Μarilise μου σε ευχαριστώ, καλά να περνάς, και καλή ανάγνωση του βιβλίου της γιαγιάς Αντιγόνης μας!

Artanis said...

@Αthina μπασιούκα, καλώς βρεθήκαμε και εδώ! Ήταν όντως πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά! Καλά να περάσεις στο ταξίδι σου :)

Artanis said...

@Ηφαιστιωνάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ! Φιλιά πολλά!

Artanis said...

Αγαπητή @ElenaG, ο Σπύρος και η ομάδα bookcrossing Βόλου, έκαναν πολύ καλή δουλειά!Και η τούρτα φυσικά, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Artanis said...

Αγαπητή @Αστοριανή, καλώς ήλθες στο μπλογκάκι μου! Ήταν όντως μια΄πολύ τρυφερή παρουσίαση, που μας κατασυγκίνησε! Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, πάντα επιτυχίες!
(με την ευκαιρία, να σε ενημερώσω οτι έψαχνα να βρω τα βιβλία σου, αλλά τα λινκ με τις φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα σου, δεν δουλεύουν...
Τελικά τα βρήκα μέσω Google και της Κατερίνας ΔΕΣΤΑΠΑ...)

Artanis said...

Αγαπητή γιαγιά Αντιγόνη (σε άφησα να σου απαντήσω στο τέλος), σ΄ευχαριστώ πολύ για την όμορφη γνωριμία! Σου εύχομαι πολύ σύντομα να βγάλεις πολλά περισσότερα βιβλία, με εξίσου μεγάλη επιτυχία!
Να είσαι καλά, σε φιλώ
Αρτάνις.

Drmakspy said...

Γύρισα να ξανααπόλαύσω στιγμές κι από σένα... Να ξαναδιαβάσω την δική σου εμπειρία... Τώρα που η σκόνη κάθισε... Και πάλι ευχαριστώ που ήσουν εκεί...